COFFEE4SLIM

coffee-4-slim

 

Příprava kávy je stejná jako u standartní instantní kávy – 1 kávovou lžičku

(nebo 2 přiložené odměrky) přelijte 200 ml převařené vody.

     Můžete pít černou, ale i s mlékem. Pokud chcete snížit váhu, tak raději nesladit .

 

RECEPTY NA LAHODNÉ NÁPOJE A DEZERTY S KÁVOU COFFEE4SLIM

pro nastartování metabolismu a podporu hubnutí.

 

Ledová káva s Coffee4Slim

Ingredience:                                                              

Coffee4Slim 3 odměrky

Rostlinné mléko (kokosové nebo mandlové) 200 ml                  

Led pár kostek

Postup:

Všechny ingredience důkladně protřepeme v šejkru

a ihned podáváme

Tip:

Můžete si předem připravit Coffee4Slim, dát do mrazáku

a pak jen zmražené kostky přidat do mléka.

KAVA

  

Latté z Coffee4Slim

Ingredience:

Coffee4Slim 3 odměrky

Rostlinné mléko 150–200 ml

Voda 50 ml

Postup:

Coffee4Slim přidáme do horké vody.

Mléko vyšleháme horkou párou (nebo použijeme

šlehač, pozor, mléko musí být horké). Do sklenice

přelijeme mléko a pomalinku přidáváme kávu.

 LATE

 

Tvarohový dezert s Coffee4Slim

Ingredience:

Coffee4Slim 4 odměrky

Tvaroh tučný 2 vaničky

Jahody a borůvky podle chuti

Postup:

Tvaroh ušleháme spolu se zdravou kávou Coffee4Slim.      

Ovoce omyjeme a vrstvíme do skleniček dle libosti

Tip:

Tvaroh není třeba doslazovat díky jemně

nasládlé chuti zdravé kávy Coffee4Slim.

dezert 

 

Čokokáva z Coffee4Slim

Ingredience:

Coffee4Slim 3 odměrky

Kvalitní čokoláda, min. 80% 1 kostička

Mandlové nebo kokosové mléko 50 ml

Postup:

Mléko svaříme a necháme v něm rozpustit čokoládu.

Přidáme kávu Coffee4Slim a můžeme podávat.

čokokáva 

 

Coffee4Slim koktejl

Ingredience:

Coffee4Slim 3 odměrky                                                             

Rostlinné mléko (kokosové nebo mandlové) 150 ml

Mascarpone 1 lžíce

Postup:

Všechny ingredience společně rozmixujeme a ihned podáváme.

koktejl 

 

Štafetky s Coffee4Slim

Ingredience:

Korpus:

Mandlová mouka 90 g

Vaječné bílky 5 ks

Xylitol 20 g

Xantanová guma 1 lžička

Sůl špetka

Krém:                                                         

Máslo 160 g

Mleté vlašské ořechy

nebo mandle ve slupce 80 g

Coffee4Slim 4 čajové lžičky

Xylitol (březový cukr) 30 g

Poleva: 80% tmavá čokoláda

Postup:

  1. Mandlovou mouku smícháme se sladidlem (xylitol) a xantanovou gumou.

Bílky vyšleháme se špetkou soli do velmi tuhého sněhu. Po částech do sněhu opatrně vmícháme suché ingredience.

  1. Připravené těsto vlijeme na plech vyložený silikonovou podložkou nebo pečícím

              papírem. Těsto rozetřeme cukrářskou stěrkou do rovnoměrné vrstvy,

              vysoké cca 0,5 cm. Pečeme v předehřáté troubě na 160 °C, cca 15 minut.

  1. Mezitím si připravíme krém. Změklé máslo smícháme se sladidlem (xylitolem),

             s mletými ořechy nebo mandlemi a přidáme 2 čajové lžičky instantní kávy         

             Coffee4Slim (kávu do krému přidáváme „suchou“).

  1. Upečený korpus necháme schladnout na podložce, poté opatrně sundáme a rozdělíme na 3 pláty. Na spodní část korpusu natřeme 1/2 krému, přiklopíme druhou třetinou korpusu a potřeme zbylým krémem, na který přiložíme poslední díl korpusu.
  2. Takto připravený dezert dáme ztuhnout, ideálně přes noc, do lednice. Nakrájíme na

             čtverečky nebo obdélníky a úhlopříčně máčíme v čokoládě, kterou jsme si rozpustili

             ve vodní lázni.

Tip:

Ozdobit na talíři můžete kopečkem šlehačky, posypané špetkou Coffee4Slim.

stafetky

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.